събота, 17 Март 2018 12:27 ч.

Зодиите, които губят ума си пред ярките жени

Най-големият страх на Телеца е да не бъде под чехъл
18.02.2017   |   20:42
Прочетена: 1424   |
Коментари: 1
Зодиите, които губят ума си пред ярките жени

Прието е да се смята, че мъжете са по-силни от жените не само във физически, но и в емоционален план. Представителите на силния пол не плачат, носят дамите и тежките им чанти, отварят им вратите, застилат си палтата, ако пред нозете на нежните създания има локва, забиват пирони и прочие. И те обаче си имат слабости, които се стараят да прикрият с маски.

Овен

Каквито и да ги върши, Овенът се опитва да създава впечатление за истински мъж. Той е открит и дружелюбен, смел до безразсъдство и безумно щедър. Но зад всичко това се крият редица неща. Той не може да отказва на приятелите си. Освен това не му достига търпение, ако трябва да изпълнява някаква мудна дейност. Прекалено е безгрижен към здравето си, което му носи редица проблеми. А най-дразнещото за дамите е, че обича да изчезва, а когато се появи отново, не обяснява каква е била причината за отсъствието му.

Телец

Струва ви се, че постоянно се чувства комфортно, каквото и да става. Пред околните върти семейството с умела ръка, домошар е, с претенции за добър вкус. Всъщност обаче е доста инатлив и не умее да устоява пред насладите. Ще видите голям зор да го накарате да смени крушката и ще трябва да му го напомните поне хиляда пъти. Предпочита да си мълчи пред интелигентни събеседници. Обича да се излежава на дивана и да похапва десерти, а най-големият му страх е да не бъде "под чехъл".

Близнаци

Обаяние и остроумие, находчивост и оригиналност отличават на пръв поглед мъжа Близнак. Той е отличен гост във всяка компания и редовно го определят като "свой човек". Това обаче не го спасява от куп слабости. Трябва да имате предвид, че в повечето случаи обещава повече, отколкото може да изпълни. Обича да гони два заека едновременно и в коша му да не пада нито един. Често въстава срещу авторитетите и постоянно живее в противоречие със себе си.

Рак

Маската, която си слага, е, че е свръхчувствителен към настроенията на жените. Той предлага нежни грижи на дамите и всяка мечтае да излее душата си пред него. Всъщност е доста раним и му се налага дълго да заличава раните, получени в миналото. Бои се да остане сам, но в същото време е капризен и злопаметен. А най-упоритият му навик е, че и дори със стъргалка не може да свалите от него стария любим пуловер.

Лъв

Красивата и ярка външност и репутацията на донжуан са все характеристики на Лъва. Той е романтик, по царски щедър, с маниери на аристократ. Погледнете ли в душата му, ще разберете, че този мъж се страхува от липсата на уважение и внимание към собствената му личност. Той трябва да е цар, а вие да сте неговата царица. Има си любимо кресло, вестник и питие и е невъзможно да го вдигнете от мястото му, решил ли е да си почива.

Дева

Ясният им и логичен ум си личи отдалече. Услужливи са и точкаджии, умеят добре да се владеят, но в повечето случаи е само външно. Всъщност мъжете Дева се боят от отговорности и именно това ги прави надеждни до болка. Другото, което ги мъчи, е, че трябва да си изработят житейска позиция, която да следват стриктно.

Везни

Често слагат маски - ще ги познаете по красивите усмивки, отстъпчивостта и умението да обезкуражават с обаяние. Голямата им слабост е, че винаги мечтаят проблемите да се разрешат от само себе си. Те не умеят да отказват и губят разсъдъка си пред ярките жени. Естети са и настроението им може да се развали дори от мириса на рибата, която приготвяте за вечеря.

Скорпион

Притежават проницателен и немигащ поглед, сила и надеждност. Родени психолози са и проявяват изключителна твърдост при всеки удар на съдбата. Зад тези прояви са безпощадни към женския флирт и кокетството. Изпитват потребност да притежават всичко. Понякога моралът на Скорпионите се отличава от общоприетото и често са раздирани от вътрешни противоречия.

Стрелец

Весели и жизнерадостни, те винаги се хвалят с големите си връзки, които според думите им биха решили всеки проблем. Падат си по спорта, но само ако е по телевизията. Всъщност са доста искрени, но само ако става въпрос за бившите им увлечения. Не се привързват към дома и семейството, обичат свободата. Може да ги заинтригувате с тайни обаждания и цветя във вазата.

Козирог

На пръв поглед изглеждат доста надеждни, обещават ви любов за цял живот. И емоционалното, и материалното им положение са стабилни. Ако трябва да сме честни, без брак те се чувстват доста неуверени. Мъжете Козирози със зор изразяват чувствата си, а ласките едва се откъсват от сърцето им. Нуждаят се от любов и изпитват нужда  да ги ценят, да получават благодарности и да им се възхищават. А най-съкровената им мечта е да контролират семейния бюджет.

Водолей

Слагат маската на мечтателния поглед, сякаш мислите им витаят някъде далече. Подигравките им са верен признак, че се интересуват от вас. Готови са да се съюзят дори с най-големия си враг. Всъщност са безразлични към материалното, доволни са и от минимални удобства. Важно е да се чувстват необвързани - само тогава са щастливи. Друга тяхна слабост е, че не устояват и се хвърлят на всичко ново и необичайно - и човек, и идея.

Риби

Веднага ще ги разкриете, ако играят  - усмивката им става жизнерадостна, а в очите им се четат безкрайни мечти и романтика. Освен това винаги са готови да ви утешат. Трябва да знаете обаче, че им е трудно постоянно да се намират в действителността. Понякога забравят дори да похапнат и са безразлични към собствените си удобства. Голямата им слабост е, че служат на идеите, приятелите си и любимата жена. А зад хумора им обикновено се крие печал.

Зодиите, които губят ума си пред ярките жени
<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4347
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...