събота, 22 Февруари 2020 18:30 ч.

Изтрещяхме на пътя заради локвите и трафика

Шофьори се млатят на Асеновградско шосе, стотици с изпръскани дрехи
22.08.2015   |   08:00
Прочетена: 2650   |
Коментари: 9
Изтрещяхме на пътя заради локвите и трафика

Шофьорите изтрещяха по градските улици и булеварди вчера заради задръстванията и големите локви. В разправиите често се включваха и пешеходци, изпръскани от преминаващите коли. Дори при съвсем ниска скорост автомобилните гуми хвърляха вода по тротоарите, което вбесяваше минувачите, видя репортерът на "Марица". На ул. "Средец" по обяд пешеходец едва не извади невнимателния шофьор през прозореца, след като возилото хлътна в дупка и разплиска водата на няколко метра.

Голямо задръстване имаше на Асеновградско шосе до Колодрума. Там се работи по новата велоалея, а отделно се прекарват тръби на кръстовището за ЖР "Тракия". Заради стеснението и постоянно преминаващите камиони и багери колите едва пъплеха. 

Невероятен екшън се разрази на същото шосе следобед малко преди надлеза и отбивката за Околовръстен път в посока Асеновград. Две коли се удариха, а шофьорите им се хванаха за гушите, предаде читател на marica.bg. Бял пикап наби рязко спирачки и в задницата му се вряза друг автомобил. Преди да дойде патрулната кола, мъжете започнаха да оправят сметките си с юмруци. 
Никой от зяпачите не посмя да се намеси в ръкопашната схватка, за да разтърве озверелите мъже.

В града имаше и неработещи светофари.


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...