четвъртък, 22 Февруари 2018 00:52 ч.

И родители скочиха срещу освобождаването на Джоров

26.05.2016   |   14:01
Прочетена: 1061   |
Коментари: 3
И родители скочиха срещу  освобождаването на Джоров

След като Митко Джоров получи вот надоверие от децата от набор 2001 на Локомотив Пловдив, на редакционния e-mail се получи поредната декларация. Този път срещу решението да не бъде подновяван договорът на Митко Джоров като шеф на ДЮШ излязоха родители на пет набора от черно-бялата академия. Ето и тяхното автентично мнение (б.р. запазени са дори и главните букви):

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН КРУШАРСКИ
С ИЗНЕНАДА ВЧЕРА НАУЧИХМЕ ЗА РЕШЕНИЕТО НА РЪКОВОДСТВОТО ДА ОСВОБОДИ ГОСПОДИН ДЖОРОВ ОТ ДЛЪЖНОСТТА ДИРЕКТОР НА ДЮШ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ.
НИЕ КАТО РОДИТЕЛИ СЛЕДИМ НАЙ-ОТБЛИЗО ЦЕЛИЯ СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКИ ПРОЦЕС, КОЙТО СЕ ПРОВЕЖДА В ШКОЛАТА НА КЛУБА, ТЪЙ-КАТО НАШИТЕ ДЕЦА СА ЕЖЕДНЕНО НА СТАДИОНА.
С КАТЕГОРИЧНОСТ БИХМЕ ЖЕЛАЛИ ДА ЗАЯВИМ, ЧЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ МНОГО ГОДИНИ, В ДЮШ НА ЛОКОМОТИВ СЕ РАБОТИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОФЕСИОНАЛНО, ПРОДИКТУВАНО ОТ ВАШЕТО ИДВАНЕ НА ЛАУТА И НАЗНАЧЕНИЕТО НА ГОСПОДИН ДЖОРОВ НА ДЛЪЖНОСТТА ДИРЕКТОР НА ДЮШ.
НИЕ САМИТЕ ЗАБЕЛЯЗВАМЕ ОГРОМНАТА ПРОМЯНА В ЦЯЛОСТНОТО ОТНОШЕНИЕ НА ТРЕНЬОРИТЕ И ДЕЦАТА КЪМ СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКИЯ ПРОЦЕС И СМЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОВОЛНИ ОТ РАБОТАТА, КОЯТО БЕ СВЪРШЕНА ЗА ТОЛКОВА КРАТКО ВРЕМЕ ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА ГОСПОДИН ДЖОРОВ.
ИМЕННО ТОВА Е ПРИЧИНАТА ДА СЕ ОБЪРНЕМ КЪМ ВАС С МОЛБА ДА ПРЕОСМИСЛИТЕ РЕШЕНИЕТО СИ И ДА ВЪРНЕТЕ ГОСПОДИН ДЖОРОВ НА ПОСТА ДИРЕКТОР НА ДЮШ, КАТО СМЯТАМЕ, ЧЕ ВАШАТА ПОДКРЕПА БИ ВДЪХНАЛА УВЕРЕНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ, ЗА ДА СЕ ПРОДЪЛЖИ РАБОТАТА, ЧИЕТО НАЧАЛО БЕ ПОСТАВЕНО ОТ ГОСПОДИН ДЖОРОВ.

С УВАЖЕНИЕ
РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦА ОТ НАБОР 2001, 2004,2005, 2007, 2008

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4008
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...