четвъртък, 13 Декември 2018 10:49 ч.

Йога в книжарница

15.05.2013   |   17:01
Прочетена: 2575   |
Коментари: 0
Йога в книжарница

Книжарница Хеликон Пловдив-Център ще бъде арена за йога-нидра - гимнастиката на съня, която връща баланса на енергиите. В магазина за книги Любомир Розенщайн ще представи книгата си "Планетата на щастието" - думи за медитация. Премиерата е на 21 май от 18 ч.
"Планетата на щастието: думи за медитация" е книга за вътрешната сила и нейния източник дълбоко във всеки от нас. Розенщайн възражда магическата, позната от древността сила на думите да променят психичните състояния и да водят към спокойствие, равновесие, светлина и увереност, така необходими ни днес.
Затворете за миг очи. Кажете добро утро и на най-сърдитата, и на най-обидената, и на най- тъжната част от себе си. Често скрити някъде много дълбоко, за тях е трудно да видят изгрева, но утро, добрО утро, добро утро толкова пъти, колкото е нужно, за да стигне до тях през всичките. Сега вие можете да им помогнете. Кажете им добро и не забравяйте да се усмихвате, защото това е знакът, който без никакво съмнение всички разбират... Опитайте тази сутрин и вие: бъдете с розовите очила на душата.", казва авторът.
"Планетата на щастието: думи за медитация" е книга за хоризонтите, скрити в нас, които чакат да станем откриватели. Но трябва да насочим поглед към тях.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8036
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...