петък, 28 Февруари 2020 23:36 ч.

Кадър на "Марица" разви топ фирма в Канада

24.10.2017   |   12:50
Прочетена: 1188   |
Коментари: 0
Кадър на "Марица" разви топ фирма в Канада

Пловдивчанката Кристина Търпова, която е бивш кадър на вестник “Марица”, разви топ фирма в Канада. Бизнес дамата разказа своята история на среща с медиите в града под тепетата, но не с цел реклама, а за да вдъхнови повече сънародници да направят първите стъпки към успеха.

Когато заминала преди 6 години, Търпова не говорела нито английски, нито френски и нямала приложимо образование. Днес тя притежава почистваща компания, която в последните три години печели няколко награди за най-добра фирма.

Бизнесът й е локализиран в Онтарио, а годишната й печалба е над 100 000 долара. Фирмата й вече се равнява на средно голяма компания по стандартите в страната.

В нея работят 11 жени от три континента. Кристина Търпова заяви, че е изпълнила и най-смелите си мечти и мисли за разрастване на бизнеса си. Тя подчерта, че не е забравила родината си и заедно с българската общност в Канада пази традициите и културата. Бизнес дамата разказа подробности около живота на българите в страната наред с историята на успеха си.

Пълния разказ за успялата пловдивчанка четете в следващ брой на страниците на в. “Марица”.


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...