сряда, 18 Юли 2018 09:55 ч.

Какво ни чака в Годината на Жълтото куче - пълен хороскоп за 2018-а

01.01.2018   |   06:10
Прочетена: 9522   |
Коментари: 0
Какво ни чака в Годината на Жълтото куче - пълен хороскоп за 2018-а

Според Източния календар 2018 ще бъде година на Жълтото земно куче.


Червеният Огнен петел управлява мъдро и грамотно и даже не бърза да се раздели с нас. През нощта на 16 февруари 2018 година обаче Петлето ще размаха криле, ще изкукурига за последно и ще отстъпи трона на Кучето.


Символът на 2018 г. ще бъде Жълтото земно куче. Той благоприятства Козирозите, Скорпионите и Водолея, въпреки че началото на годината ще бъде трудно за тях.


Лъвовете и Близнаците ще получат знаци, които ще ги накарат да се раздвижат. Овен ще намери семейно щастие, но Дева и Рак, напротив, рискуват да загубят своите близки.

Кучето по природа е пръв приятел на човека и ще охранява нашето благополучие до 4 февруари 2019 година. То олицетворява справедливостта и лоялността, поради което никога няма да ни предаде в годината, в която управлява.

През 2018 година можем смело да се заемем с всякакви дейности, тъй като новият ни покровител се хвърля в бой, без да се замисля за последствията. Стихията на земята е свързана със закони и традиции, затова в годината на Жълтото земно куче е важно да се придържаме към своите принципи. През периода се очаква мнозина да подобрят жилищните си условия. Важното е да вярваме в чудеса, а Жълтото земно куче с радост ще ни подкрепи.

То ще ни съпроводи и с финансов успех – жълтият цвят на годината ще примами парите. Разбира се, това важи за тези, които са трудолюбиви и настойчиви, мързеливите не трябва да очакват повишение и поощрение и всякакви блага


Ето какво очаква всяка една зодия през 2018 година:

Овен                           Везни

Телец                         Скорпион

Близнаци                 Стрелец

Рак                             Козирог

Лъв                            Водолей

Дева                          Риби

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
5918
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...