сряда, 21 Февруари 2018 07:26 ч.

Кои зодии при жените кръшкат най-много

20.03.2017   |   23:23
Прочетена: 2041   |
Коментари: 1
Кои зодии при жените кръшкат най-много

Има зодии, на които определено им личи, че имат склонности към изневерите. За всички си има причина обаче, а ето и какво е оправданието на всяка от 3-те зодии, които изневеряват най-често:

Телец

Телците не понасят скуката. Това ги убива. Не могат да си представят живота с човек, с когото не им е интересно и нямат тръпка в леглото. А Телците са изключително активни в секса и искат всичко да е на ниво. Най-честата причина за изневярата е точно скучния секс. Те смятат, че трудно могат да си върнат тръпката у дома, за това я търсят другаде. Не се чувстват виновни, защото емоционално си остават обръзани със своя партньор и вършат всичко за дома и децата така, както е било преди. За да бъде една жена Телец щастлива и удовлетворена от семейния живот, мъжът никога не бива да забравя да я глези в леглото.

Стрелец

Представителките на тази зодия са авантюристки по душа. Те обичат да пътуват, да сменят местата, на които живеят и съответно да сменят мъжете, с които живеят. Или не съвсем. Те обичат сигурността в личния живот, за това не смеят да напуснат половинката си, но имат смелостта да и изневеряват. Предпочитат да играят на сигурно като запазят човека до себе си и се поглезят с още един мъж, който да осъществи всичките им фантазии. А Стрелците са доста бурни в леглото и желанията са им нетипични. Именно за това трудно биват изпълнявани. Оправданието на Стрелците е, че щом не е разбрал, не е проблем и всичко е наред.

Скорпион

Особено опасни зодии, за които трябва да внимавате. Жените Скорпиони изобщо и не се опитват да скрият склонноста си към изневяра. Те предпочитат да си кажат всичко и партньорът им да е наясно, че ако нещата в спалнята не вървят, няма защо да остават тук. Оправданието на Скорпионите е, че веднъж се живее и няма нужда да се съобразяват с ничии други желания, а само със своите собствени. Това им дава успокоение и изчиства съвестта им.

Източник: actualno.com

 

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
3993
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...