вторник, 20 Март 2018 23:14 ч.

Кола пропадна в отворена шахта в Южен

07.12.2017   |   07:03
Прочетена: 967   |
Коментари: 0
 Кола пропадна в отворена шахта в Южен
Автор на снимката: БНТ

Автомобилът на пловдивчанка пропадна в шахта без капак. Инцидентът е станал на улица "Македония" в район "Южен". За щастие няма пострадали, а от кметството обещаха да обезопасят дупката.

Инцидентът става, докато Дарина Петкова маневрира с колата си, за да излезе на булеварда.

" Просто исках да обърна и да продължа през булевард "Южен" и предната ми гума, дясната просто хлътна. Давам назад, давам напред не става и слязох от колата и гледам цялата ми предна гума просто е хлътнала в една шахта отворена", заяви пред БНТ пловдивчанката.

Колата на Дарина е вдигната с крик. След ден някой запълва дупката с бетонни блокове.

"Страшно опасно. Тук не е добре за хората. Ако някой мине, може да падне. Не дай си Боже някое дете", допълни жената.

От кметството в район "Южен" обещаха дупката да бъде запълнена веднага.

" Вероятно е имало капак отгоре, но тъй като паркират коли отгоре, са я счупили. Някой гражданин може да я е откраднал. Нямам представа, но имам обещанието на операторите, които поддържат шахтите, че до обяд ще бъде възстановена", коментира Апостол Шопов – заместник-кмет на район "Южен"

Жителите настояват да бъде разрешен и друг проблем. Те са събрали подписка да бъде изграден паркинг пред блока. Това обаче няма да стане скоро, защото започва проектиране на продължението на улица "Македония", която ще минава пред домовете им.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4438
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...