вторник, 18 Февруари 2020 14:51 ч.

Коментарът на "Марица": Добри сме. И съвсем малко хейтъри

21.09.2016   |   12:46
Прочетена: 1507   |
Коментари: 2
Коментарът на "Марица": Добри сме. И съвсем малко хейтъри

Мустафа е любов! - това написа една българска майка в страницата „Да помогнем  на Мустафа” във Facebook. Групата призовава за подкрепа на 9-годишния малчуган, който е оставен сам в Клиниката по детска онкохематология в Пловдив.

Мустафа е юнак. Той се обслужва сам, за разлика от много български деца, които растат в саксии и не могат да си вържат обувките на 9 години.

Мустафа е съчувствие и обединение и ние го можем! Показаха го онези първи часове, в които стана ясно, че едно дете е принудено да се бори само с коварната болест. Естествено, имаше и такива, които се заеха да клеймят клетите му роднини. А това едва ли си струва, защото тези хора имат само една вина - че животът е бил твърде несправедлив към тях. И заради мизерията, в която живеят, и заради болките на малкия Мустафа.   

Ако все пак има лоши в тази история, това по-скоро са чиновниците от институциите, които и в този случай действат като пожарната - опитват да гасят лумналия огън, вместо да работят така, че под краката ни да не гори.


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...