вторник, 16 Юли 2019 19:38 ч.

Лили Иванова дари 50 000 лв. на Борис Гуджунов

23.12.2014   |   11:35
Прочетена: 4950   |
Коментари: 9
Лили Иванова дари 50 000 лв. на Борис Гуджунов
Снимка: Лили Иванова

Предколедна изненада е спретнала за своя близък приятел Борис Гуджунов естрадната прима Лили Иванова. Легендата е дарила 50 000 лв., инкогнито, на своя колега, който допреди дни береше душа в столична болница. В четвъртък певецът бе изписан от „Софиямед", където се лекуваше последно.

Първо Гуджунов постъпи в „Токуда", оттам го приеха в Александровска болница с диагноза за увредени от диабета няколко вътрешни органа, болни бъбреци, събиране на вода в белия дроб, зле функциониращ черен дроб, подуване на тестисите и тотално увредено сърце.

След като научила, че Гуджунов се бори за живота си, тя не успяла да си намери място от мъка. Две нощи плакала и се въртяла в леглото в ужас, че такива неща могат да се случат на нейни колеги, с които само преди няколко години е пяла на сцена. Затова и Иванова без колебание бръкнала в не малките си спестявания в банката и решила да прати по сметка на певеца цели 50 бона. Идеята й била той не само да успее да плати за следващите си лечения по болници, ами и да си осигури един що-годе стойностен живот, без да се унижава всеки ден да моли за нещо свои приятели и роднини.

В помощ на Гуджунов се е притекла и Йорданка Христова, която организира в негова чест голям благотворителен коледен концерт. Тя мобилизирала цялата гилдия за събитието. С приходите от шоуто 73-годишният Гуджунов, който разполага с джобни от 2 лв. на ден, също ще успее да закрепи тежкото си положение.

Лили Иванова дари 50 000 лв. на Борис Гуджунов

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...