неделя, 18 Февруари 2018 20:23 ч.

Любо Киров остави без дъх публиката на Летния театър

Магнетичният певец показа, че добрата поп музика има дълбоки корени и много фенове в Пловдив
17.07.2017   |   14:30
Прочетена: 546   |
Коментари: 0
Любо Киров остави без дъх публиката на Летния театър

Любо Киров се превърна в истински разказвач на истории по време на големия си концерт "Знам" миналата вечер в Летния театър на Пловдив. Един от най-магнетичните български поп изпълнители накара зрителите по трибуните да се почувстват като негови специални гости още от първия акорд на сцената. 

Уникална публика сте, усещам сърцата ви и ви благодаря, че подкрепяте българската музика. Без вас и вашата подкрепа нямаше да ни има. Затова няма да се уморя да ви питам как сте, каза Любо и разкри, че ако преди 20 години някой му е казал, че ще му се случат такива концерти, не би повярвал. Вие сбъднахте мечтата ми, каза певецът, докато виртуозните му партньори на сцената Живко Петров, Ангел Дюлгеров и Калин Вельов засвириха първите акорди на "Има ли цветя". Култовото парче доведе до екстаз публиката и се превърна в специален поздрав за Петя Маринова, която отпразнува рождения си ден на трибуните на театъра. 

Концертът имаше няколко емоционални пика. Първият бе с песента "Мога", изпята от Любо в периода му с група "Те". Киров и Ясен Велчев я написали в малка квартира, предоставена им от близък приятел, защото въпреки клубните изяви младите музиканти не успявали да заработят достатъчно, за да плащат наем. След емоционалния разказ за раждането на парчето Любо призна, че много преди да стане популярен, си е обещал, че не просто ще пее, а ще разказва истории на феновете си. И в дъждовната вечер на Летния театър изпълни клетвата си. Вълнуващ бе и моментът, когато към Киров се присъедини Орлин Павлов, за да изпеят друго култово парче - "Вместо мен".  

Бяхме седнали в едно заведение, аз изтананиках мелодията на Любо и той за пет минути върху една салфетка написа текста, разкри Орлин. Феновете запяха екзалтирано с талантливото дуо и на финала на парчето дойде признанието на Любо, че трибуните под тепетата пеят доста по-вярно от кандидатите за Х Фактор. Летният театър полудя, когато на сцената се появи Влади Ампов-Графа и в компанията на Орлин и Любо зазвуча друг тотален хит - "Заедно". Киров посвети песен на вдъхновителя Васил Найденов и плака, докато я пя. После продължи с хитове на емблеми на световната сцена като Джордж Майкъл и Принс.  

Шоуто си талантливият певец завърши с посланието: "Ако обичате някого, си струва да вървите за него до края на света". Точно както направи самият той в пътя си към сърцата на феновете, препълнили трибуните на Летния театър.

Любо Киров остави без дъх публиката на Летния театър
Любо Киров остави без дъх публиката на Летния театър
<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
3950
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...