сряда, 23 Октомври 2019 04:32 ч.

Майката на малкия Мустафа: Не искам децата при себе си, но ми липсват

21.09.2016   |   09:01
Прочетена: 2430   |
Коментари: 8
Майката на малкия Мустафа: Не искам децата при себе си, но ми липсват

Майката на 9-годишния Мустафа - Джейлян Халилова, проговори, но мъчно. Тя първоначално не можа да обясни защо не е ходила да вижда детето си, а в последствие заяви, че нямала пари да пътува до болницата.

Жената през цялото време отговаряше едносрично. С мъка се разбра, че тя е ходила известно време на училище в първи клас. Не й е ясно защо социалните служби са взели другите й три деца, не питала, не разбрала нищо. Но и призна, че не е ходила, за да научи нещо повече в службите, предаде Нова телевизия.

21-годишната жена изоставила четирите си деца на родителите си в къща с изключително мизерни условия, без баня и с външна тоалетна. Самата тя се преместила в кърджалийска ромска махала, където се "оженила" за втория си мъж. И там тя живее в изключително лоши условия - в една стая, без баня, но пък с телевизор.

Тя сподели, че не иска децата при себе си, но отсече "Мъчно ми е за тях, липсват ми". Все пак не може да отговори на въпроса защо тогава не ги иска.

Водещият Виктор Николаев коментира след мъчителното за всички интервю, че най-вероятно младата жена не може да разбере напълно въпросите.


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...