неделя, 19 Януари 2020 21:49 ч.

Майка от Пазарджик търси дъщеря си

Жената разказва драматичната си история и моли за помощ
16.01.2018   |   14:07
Прочетена: 1885   |
Коментари: 0
Майка от Пазарджик търси дъщеря си

Майка от Пазарджик търси чрез социалните мрежи дъщеря си, която преди близо 43 години оставила за осиновяване. Жената търси роденото си на 9 октомври 1975 година момиче чрез групата #Търсим се във Фейсбук. Това предаде Пазарджишка Марица.

Елисавета разказва, че е омъжена и има 2 деца и внуци, но цял живот не се е примирила с мисълта, че е оставила дъщеря си за осиновяване. Добавя, че в сърцето й живеят три деца. Доскоро не знаела какво да прави и къде да търси момичето си. Казали й, че е у добро семейство и това я успокоявало донякъде, но носела в сърцето си болката и тя не минавала с годините. Децата на Елисавета също искат да намерят сестра си, но не знаят как да го направят.

Жената отбелязва много важен факт. Осиновителите искали да даде име на детето си и тя го записала с имената Даниела Елисаветова Калоферова.

Майката допълва, че ще се радва много, ако успее да намери информация за детето си и моли да получи помощ чрез споделяне на снимката и, като благодари предварително на всеки, който ще го направи.

Подробности четете тук


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...