вторник, 20 Март 2018 23:05 ч.

Мария Донева представя „Как спрях да крада“

07.12.2017   |   13:45
Прочетена: 433   |
Коментари: 0
Мария Донева представя „Как спрях да крада“

Мария Донева заедно с издателство „Жанет 45” представя новата си книга в Асеновград, Пловдив и София.

Любителите на литературата в Асеновград ще се запознаят със сборника днес (7 декември) от 18:30 часа в бар „Кошипрайм” (ул.Изложение 1) във формата Литературен шейкър.

За Пловдив представянето е утре (8 декември) от 18:00 часа във Vintage house (ул. Гладстон 15)  в Градски дом на културата "Борис Христов").

София ще посрещне сборника на 16 декември (събота) от 18:30 часа в Литературен клуб „Перото“ в рамките на Софийски международен панаир на книгата 2017.

Мария Донева също ще се срещне с ученици от СУ "Св. Патриарх Евтимий" - Пловдив и ще бъде специален гост на Библиотеката при НЧ "Светлина-1929 г." в с. Труд, където бе поканена за да "сътворят" с децата чорапени човечета за коледната елха.

„В сборника има фантазии, мечти, сънища и смешки. Чувства, преоблечени като птици и животни. Предмети, които преживяват приключения. Жаба, която копнее за съвършената красота. Костенурка, която страда, че е напълняла, и затова не иска да идва пролет. Бездомен домашен дух. Бабичка с колт. Скелетът на Хемингуей. Бухал, който търси да купи крем против слънчево изгаряне. Това е част от моята колекция от носталгии и очарования. Писането на тази книга беше като детска игра и най-голямата ми надежда е четенето й също да се усеща така”, споделя Донева.

Мария Донева представя „Как спрях да крада“
Мария Донева представя „Как спрях да крада“
<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4438
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...