сряда, 21 Март 2018 00:56 ч.

Медицинска сестра с най-готините цици

Мацки дефилираха по евино облекло във „VOG"
29.10.2010   |   17:21
Прочетена: 22215   |
Коментари: 12
Медицинска сестра с най-готините цици

Медицинска сестра грабна приза „Мис естествен бюст" в нощен клуб „VOG". 30-годишната Ива Нейкова от Стара Загора събра очите на жури и публика с натурални прелести и сложи в малкия си джоб шестте 20-годишни конкурентки. Нито една пловдивчанка не се престраши да се изтипоса, както майка я е родила, в името на каузата. Фактът, че ахкат по софийски хубости, ни най-малко не притесни филибелии, които окупираха челните места в заведението часове преди старта на конкурса. Сред любителите на женската красота се открои шефът на пловдивската пожарна Румен Димчев. Решил да се изфука със сексапила на българките, той бе довел със себе си шефове огнеборци от Истанбул, Анкара и Одрин. Турският пожарникар Джан Юстин не издържа на предизвикателството и се намърда в журито.

Барната в секси бяло бюстие и бели панталонки, скандалната R&B певица Лейди Би се изяви като водеща на шоуто. Между песните тя нагорещяваше допълнително обстановката, подканвайки превъзбудените мъже да крещят с цяло гърло: „Дайте ги тези цици!". В един момент самата тя не успя да устиска и призна, че с удоволствие би се заровила в тях. Доста изнервяща за публиката бе появата на седемте финалистки във вечерни рокли, преди да се разголят докрай.

„Дошли сме на конкурс за цици, събличайте се!", подвикваха от масите, а 23-годишната Атанаска прие провокацията и смъкна горнището на банския още във втория тур. Самочувствието на девойките не се сви и на косъм от коментарите на придирчивите мачовци, които обвиниха някои от тях в липса на прелести. „Що си мислят, че всичко, което има зърна, се нарича цица. Да доведа моята, да видят какво значи гръд", хилеше се подпийнал купонждия. Болшинството обаче зяпаше с грейнали очи и жадно потриваше ръце.

Нахъсени да грабнат първата конкурсна титла в живота си, мацките връхлетяха като тайфун върху членовете на журито, навирайки гърди и задници буквално в лицата им. Награбил две от голите мадами, пожарникарят Джан Юстин спретна невиждано еротично зрелище. След жестока битка със сумата от 2000 лева и обещание за романтичен уикенд с мениджъра на заведението си тръгна Ива Нейкова. Медицинската сестра стана номер 1, но заяви, че има сериозен приятел от дълго време, затова няма да се възползва от уикенда. Наскоро зарязала работата в лекарския кабинет, за да се отдаде на еротични танци в старозагорски клуб. През 2008 година Ива се наредила сред първите 12 финалистки на „Мис Плеймейт", а този април тялото й лъсна на страниците на „Пентхаус".

 

 

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4440
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...