четвъртък, 19 Юли 2018 14:58 ч.

Методи Христов спечели класацията на „Марица“ за DJ №1

1000 читатели избраха софиянеца за най-добър в миксирането
30.12.2017   |   18:41
Прочетена: 1299   |
Коментари: 0
 Методи Христов спечели класацията на „Марица“ за DJ №1

Методи Христов спечели класацията за най-харесван български DJ за 2017 година на вестник "Марица", проведена в \'\'Rave Together BG\'\', което е най-голямата българска общност във Facebook - тясно свързана с електронната музика и всичко около нея. Неин създател е Борислав Иванов от Пловдив, който е привърженик на Локомотив и член на асоциацията на локомотивците в чужбина - World Wide Locos. С неговата кипяща енергия той успя да събере огромна част от феновете на електронната музика от всички жанрове, а благодарение и на тях - групата нараства в много бързи темпове и само четири месеца след създаването си през август тази година в нея фигурират малко над четиринадесет хиляди и петстотин човека. Повечето български артисти, продуценти и промоутъри също са вътре и се включват в интересните ежедневни дискусии, които тази платформа предлага. Идеята за тази анкета се прие добре от всички,  като тя помогна на артистите да разберат как са приемани от техните фенове и показва не само качествата им като диджеи, но и цялата им същност.

По този начин те успяха да разгледат една гледна точка, която не всеки ден имат възможност да видят. Гласуването се проведе в два етапа и в рамките на едва няколко дни.

В първия - хората имаха възможност сами да добавят своите фаворити, като бяха оформени около сто имена. Във втория етап на надпреварата ние извадихме ТОП 20 и се проведе финално гласуване. В дискусиите участваха над 500 човека, а гласувалите и за двата етапа бяха над 1000.

Представяме ви ТОП 10 най харесвани БГ артисти за 2017 година:


 Методи Христов спечели класацията на „Марица“ за DJ №1
<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
5925
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...