сряда, 19 Февруари 2020 22:40 ч.

Мис България лудо влюбена в юрист от Пловдив

Петър Василев е израстнал в квартал "Каменица", сега работи в голяма международна компания
21.12.2017   |   21:30
Прочетена: 2226   |
Коментари: 0
Мис България лудо влюбена в юрист от Пловдив

Мис България 2015 г. Марина Войкова е напът да стане пловдивска снаха. Тъмнокосата красавица е лудо влюбена в пловдивчанина Петър Василев и очевидно е много щастлива.

Василев е израснал в квартал "Каменица". Завършил е право, а сега работи в Eures Jobs - голяма международна компания, която помага на гражданите на ЕС да си намират работа в европейските страни.

25-годишната Марина и 10 години по-големият от нея Петър се запознали преди около година покрай работата на пловдивчанина. Двамата имат куп общи снимки в социалните мрежи, ала досега отношенията им изглеждаха приятелски. Във всяко интервю миската разкриваше, че има гадже, но не желае да дава информация както за отношенията помежду им, така и за професията и интересите на мъжа. Въпреки мълчанието тя качваше общи снимки с нашето момче.

Едва преди дни красавицата реши да признае любовта си и отбеляза половинката си в своя публикация в Инстаграм. Което пък веднага породи слухове, че връзката им е сериозна и двамата обмислят да станат семейство.


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...