понеделник, 24 Февруари 2020 06:33 ч.

Млада британска дипломатка открита удушена край пътя

17.12.2017   |   21:22
Прочетена: 1416   |
Коментари: 0
Млада британска дипломатка открита удушена край пътя

Служителка на британското посолство в Ливан беше намерена мъртва край път източно от Бейрут, предадоха световните агенции. Според ливанската полиция жената е била удушена. Властите разследват дали тя е била изнасилена. По информация на Би Би Си дипломатката на име Ребека Дайкс е работила в Бейрут като ръководител на програма за международно развитие.

Говорител на посолството потвърди новината и добави, че дипломатическото представителство установява връзка със семейството й. Британското външно министерство също потвърди смъртта на дипломатката. Служител от ливанските сили за сигурност заяви, че тялото на жената е било намерено вчера.

"Съсипани сме от загубата на нашата любима Ребека. Правим всичко, което можем, за да разберем какво се е случило", се казва изявление на семейството на Дайкс. Нейни приятели казаха, че същия ден тя трябвало да пътува със самолет, за да се прибере у дома за Коледа, информира bTV.


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...