сряда, 17 Юли 2019 17:26 ч.

Моята голяма риба – Ясен пусна 10-килограмов шаран

21.07.2017   |   17:29
Прочетена: 2081   |
Коментари: 0
Моята голяма риба – Ясен пусна 10-килограмов шаран
още по темата

Ясен Пенев от Димитровград е от запалените рибари от “Carp Team Dimitrovgrad” и спазва неписания закон по-големите екземпляри да се пускат обратно във водата повече от стриктно – връща всяка една.

 “За спомен остават снимки като тази и разбира се емоцията от ваденето”, разказва Пенев. Той е извадил шаран с тегло 10.300 килограма заедно със свой приятел от отбора. Хванали го на варена царевица по собствена рецепта, която не ги е предавала никога.

“Ще Ви помоля името на  отбора ни да бъде споменат в статията и това,че пускаме такива гиганти обратно във водата.Много хора започнаха да взимат пример от нас и се надяваме чрез вас да повлияем на още толкова други”, пише ни още Ясен Пенев.


 

Запалени сте по риболова? Знаете къде кълве най-много? Чакате с нетърпение уикенда, за да се запътите към вашето място с въдица в ръка? Ако е така, вие сте нашият човек. Покажете ни най-големия си улов и спечелете страхотни награди!

Вестник „Марица” стартира новата си кампания „Моята голяма риба”. За да участвате в конкурса, е достатъчно да ни изпратите снимки на най-голямата риба, която сте хващали някога. Направете го на novini.marica@gmail.com. В мейла опишете от какъв вид е рибата, колко тежи и къде ви е споходил късметът. Защо не и самото преживяване по време на улова. Без да послъгвате по рибарски, разбира се.

Пуснете стръвта и на ваши приятели, като харесате страницата ни във фейсбук. Всяка една риба ще бъде уважена в електронното ни издание marica.bg с публикация и снимка. А трима от вас, които са събрали най-много лайкове в сайта ни, ще бъдат отличени със специални награди.

Наслука!

Моята голяма риба – Ясен пусна 10-килограмов шаран

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...