вторник, 20 Март 2018 02:33 ч.

Музикална сензация в Avenue bar & dinner!

20.02.2017   |   17:10
Прочетена: 1888   |
Коментари: 0
Музикална сензация в Avenue bar & dinner!

От коктейл-бар Avenue спазиха обещанието си да ни разкрият сензационните си предложения за месец март. Както разбрахте от предходната статията, в заведението ще бъдат лансирани: иновативен музикален проект, специални кулинарни изкушения и оригинални промоции. Шеф готвачът на заведението е подготвил интересни средиземноморски предложения за посетителите с изтънчен вкус. Целият екип на Avenue се труди неуморно над оформянето на интересни промоционални оферти за своите клиенти, по европейски модел.

Новата музикална програма стартира на 1-ви март, а в петъчно-съботните вечери, посетителите на заведението ще могат да се наслаждават на професионално представяне на звуковото разнообразие от соулфул ритми. Първата изява на живо ще се състои на 3-ти март. Зад грамофоните ще застане DJ Skill от „Домъ на плочата“ в Пловдив със специален подбор от Disco, Groove и Chill звученето, който e по случай Националния празник. Ще обогати вечерта и с елементи от неговия албум „Българи“ познат с автентичните си фолклорни мотиви премесени с хип-хоп ритми. Този неповторим микс можете да чуете единствено в Avenue bar & dinner!

Краят на всяка работна седмица е посветен на стилово обособени тематични вечери (Funky Rulez, Jazzy Flavour и Soft Rhythm) като допълнение към приятната атмосфера и вкусната вечеря. За тях ще се погрижат двамата седмични резиденти на проекта – известният български музикант и продуцент Младен Димитров, познат още като Mr. Moon, както и Росен Гарабитов – диджей с над 15 години опит зад пулта, който създава и ново артистично име: Charmonic.

Съботната програмата за месец март носи името на самия проект и е изцяло ориентирана към Soul & Soulful House музиката и към понятието клубна култура. Очакват се гости от различни точки на България с насочени към стила сетове: Ramsey Hercules, Jijo, Todd както и сакскофонистът Венелин Георгиев.

Музикалната сензация от Avenue е първото посещение в България на световнопризнатия продуцент, композитор и диджей от Италия:

Alfred Azzetto a.k.a. DB Boulevard!

От заведението ни разказаха, че ще дойде в петък, 24 март, когато на специална оборудвана за целта сцена ще представи на българската публика специално подбран за концепцията на заведението диджей сет със Soulful House и House музика.

 

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4389
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...