сряда, 23 Октомври 2019 04:27 ч.

Мустафа е изоставеното детенце, което се бори само с рака

19.09.2016   |   19:52
Прочетена: 94415   |
Коментари: 6
Мустафа е изоставеното детенце, което се бори само с рака

9-годишният Мустафа е изоставеното от родителите си в Клиниката по детска онкохематология дете. Както Марица.бг съобщи по-рано днес, болното дете от няколко дни е изоставено от родителите си и грижата за него са поели лекарите от УМБАЛ "Свети Георги". Във Фейсбук пък вече тече кампания в негова помощ.

Ето какво написа в социалната мрежа Гергана Божилова, която призовава да помогнем на малкия герой в трудната битка с рака:

Скъпи приятели, това е Мустафа и се лекува от злокачествено заболяване, изоставен от родители и близки той е принуден да разчита на персонал, на други майки и най-вече на себе си, относно грижите и нуждите които има по време на лечението. Нашата молба е да помогнем на 9 годишния Мустафа с дрешки. Предполагам всеки има нещо останало от неговите деца, ние от Детска Онкохематология Пловдив ще Ви бъдем Благодарни! Пишете ми на лични! — at Детска клиника при УМБАЛ "Свети Георги".

За всички които проявихте интерес към Мустафа, той е на 9 години, 128 см. висок и е 24 кг. Размер на обувки 23-24 номер. Дрехите може да изпращате на адрес Пловдив бул. "Васил Априлов" 15 А Детска клиника, Онкохематологично отделение. Тези които имат желание и възможност може лично да му предадат подаръците, той ще се почувства специален и ще бъде много щастлив. Благодарим за бързата реакция и многото запитвания! СТРАХОТНИ сте БЛАГОДАРИМ!

Фейсбук групата, в която може да помогнете на изоставения Мустафа  - https://www.facebook.com/groups/1769593203307013/

Мустафа е изоставеното детенце, което се бори само с рака

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...