сряда, 16 Октомври 2019 01:46 ч.

Мъгла се спуска над Пловдив. Вижте кога ще завали сняг

17.01.2018   |   06:00
Прочетена: 1925   |
Коментари: 0
Мъгла се спуска над Пловдив. Вижте кога ще завали сняг

Над Пловдив ще се спусне мъгла днес. Минималната температура ще е 0 градуса, а максималната - 8. Дъжд, който ще премине в сняг, ще вали в сряда и четвъртък. На места ще има условия за образуване на поледици. Валежите ще са от запад на изток, като ще започнат в сряда следобед в северозападната и западната част на страната. Първоначално ще са от дъжд, който след това ще премине в сняг поради нахлуването на студен въздух със северозападен вятър. На места ще се образува снежна покривка, като е възможно да има и навявания заради вятъра. В планините също се очакват кратки валежи от сняг, като живакът на термометъра ще се изкачи от минус 4 до 3 градуса. По морето ще е облачно, но топло - от 2 до 12 градуса.

В четвъртък в Пловдив ще има разкъсана облачност, с температури от 3 до 6 градуса. В София облаци ще скриват слънцето, термометърът там ще показва от минус 2 до плюс 2 градуса. В планините температурата ще е от минус 7 до минус 3 градуса. По морето се очаква краткотрайни валежи от дъжд и температури от 3 до 7 градуса.

В петък в Пловдив ще има незначителна облачност, с температури от минус 2 до 9 градуса. В столицата облачността ще е разкъсана, с температури от минус 6 до 6. В планините облаци ще скриват слънцето, а термометърът няма да показва повече от 5 градуса. По морето ще е слънчево. Утринта ще започне с минус 2 градуса, през деня ще е 10.


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...