понеделник, 19 Февруари 2018 06:05 ч.

НАП затвори “Галакси” за 10 дни, те се рекламират за сряда

17.07.2017   |   23:33
Прочетена: 4430   |
Коментари: 0
НАП затвори “Галакси” за 10 дни, те се рекламират за сряда

Култовото поп-фолк заведение "Галакси" в Пловдив е запечатано за 10 дни след сигнал до данъчните. Въпреки това текат реклами за участия на певци, които започват от тази сряда.

 В съботната вечер служители на НАП и полицията са затворили дискотеката в 22,30 часа по сигнал за неиздаване на касов бон. Заповедта за затваряне е със срок от 15 до 25 юли. В злополучната  вечер е трябвало да се състои секси парти с PLAYGIRLS.

 Въпреки, че вратите са запечатани, онлайн маркетинга на дискотеката в социалните мрежи върви с пълна сила. Обявена е седмична програма с участията на Емануела, Камелия и Фики, а в края на седмицата отново PLAYGIRLS. От “Пайнер” бяха категорични, че и двамата им изпълнители – Емануела и Фики, ще пеят и ангажиментите им няма да се отменят. Датата за шоуто на фурията е 19 юли.

 Зам.-директорът на териториалното поделение на НАП Марина Синджирлиева обясни, че от заведението имат право да обжалват в съда заповедта за затваряне с предварително изпълнение. Тя увери, че служителите ще предприемат съответните мерки и действия в рамките на правомощията на НАП, ако съдът разпореди.

 Днес е първият работен ден след проверката и решение на съда все още няма.

Проверка на процедурите показа, че собствениците на заведението могат да обжалват както самата мярка, така и предварителното й изпълнение. Дискотеката може да отвори само в случай, че и двете бъдат отменени. 

 

 Още по темата четете в утрешния брой на в. “Марица”  

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
3954
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...