неделя, 19 Януари 2020 04:02 ч.

Наско Узунов стяга три софри, ето кой още празнува днес

Атанас Хранов събира на чашка Александър Секулов, Деси Шишманова и Младен Влашки
18.01.2018   |   07:58
Прочетена: 1249   |
Коментари: 0
Наско Узунов стяга три софри, ето кой още празнува днес

Три софри стяга днес бившият рефер Атанас Узунов. Купонът за именния му ден ще започне с почерпка на стадион "Локомотив", където е административен шеф. По обяд ще заведе приятели и колеги от Общинския съвет на празничен обяд, а вечерта ще бъде в семейна обстановка. "Няма да има специално меню. Всеки каквото си пожелае, ще си поръчва", издаде Узунов пред "Марица".

Художникът Атанас Хранов пък ще празнува със сина си Любен, който се е върнал от Чили. "Обичайно посрещам имените си дни с добри другари. И тази година няма да е по-различно. Ще събера на чаша вино Александър Секулов, Деси Шишманова и Младен Влашки. Пожелавам си здраве, а на всички Атанасовци - много любов и толерантност", добави Хранов.

Легендата на Ботев Наско Пашев ще посрещне имения ден с най-близките. "Хубав празник. Първо ще почерпя колегите на работното място, а вечерта ще събирам родата в Пазарджик. Майка ми ще решава какво да има на масата. На нея съм поверил отговорността. Пожелавам си здраве, другото ще си го купя от магазина", каза Пашев.

Над 7 хиляди пловдивчани също ще вдигат наздравици днес за имен ден. Най-много са празнуващите мъже, кръстени Атанас, а сред жените е най-често срещано името Атанаска. Празник обаче имат и Наска, Наско, Начо, Таньо, Таню и Тинка.

Наско Узунов стяга три софри, ето кой още празнува днес

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...