вторник, 23 Юли 2019 17:32 ч.

На Централна гара - живот сред кондоми и стонове

11.01.2018   |   18:52
Прочетена: 2857   |
Коментари: 0
На Централна гара - живот сред кондоми и стонове

Проституцията в квартала срещу Централна гара е оставила трайни следи навсякъде в района. Хората, които имат нещастието улиците им да са превзети от жриците на любовта, отдавна са свикнали да ходят в мръсотия и нощен шум. 

Щом падне мрак, в квартала настава тъмнина. На много места липсва осветление, а "скритите места", където жриците могат да практикуват древния си занаят, са десетки. През нощта на 9 януари дори нямаше ток и по алеята на любовта, а проститутките имаха пълна свобода за действие. 

Сред най-честите места, които подбират, е паркингът до локалното платно на бул. "Христо Ботев". Там от години има една изоставена кола с английска регистрация. В последно време тя е превърната в бардак, стъклата са изпотрошени, а вътре са захвърлени отпадъци от всякакъв характер и естество. В студените дни жриците използват колата за скривалище.

Малко по-надолу е и върбата на разврата - близо до фургона на ОП "Чистота". Чакълената настилка вече трудно се вижда. Причината обаче не е в опадалите листа, а в стотиците презервативи, които могат да се ринат с лопата. За добавка към прекрасната картина там са изхвърлени купища хартия, дамски превръзки, има и изпражнения. 

Местата, където проститутките работят, са точно под прозорците на живеещите в квартала. Зимата пак е добре, но вечер хората са принудени да слушат всички звуци на платената любов. /Марица.бг

На Централна гара - живот сред кондоми и стонове

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...