вторник, 23 Януари 2018 15:36 ч.

Невероятен ден за три зодии, шансът е на тяхна страна

02.01.2018   |   06:10
Прочетена: 9555   |
Коментари: 0
Невероятен ден за три зодии, шансът е на тяхна страна

Овен

През този ден наблегнете на здравословното хранене, като наблегнете на плодове, зеленчуци и риба. Оставете мазните храни и сандвичите за някой друг ден. Избягвайте консумацията на червено месо.

Телец

Днес ще разберете, че не винаги и не всички са на вашата честота. Мерете думите си, ако не искате да загубите ценни привърженици и дори приятели. Използвайте по-често думата "извинявай".

Близнаци

През този ден се опитайте да сте перфектни, така че за не може да бъдете упрекнати в нищо. Околните ще са доста критично настроени към вас, не им доставяйте удоволствие.

Рак

Днес  ще притежавате изключителна сила. Всичко ще ви се струва лесно и мъничко. Справяйте се със задачите си, но не унижавайте околните. Няма да е лесно да устоите на изкушението да се възгордеете, но ще трябва.

Лъв

Успехът ви днес ще зависи от това дали добре сте обмислили действията си и дали ще "уловите" момента. Ако сте подготвени добре, никакви изненади няма да ви отклонят от пътя ви.

Дева

През този ден честността ви ще смути мнозина и ще ги постави в неловко положение. Помислете, обаче, дали наистина искате да ги поставите в точно това положение.

Везни

През този ден чарът ви ще отваря всякакви врати. Затова ако ви предстои, тежка за изпълнение задача, действайте точно сега. Вечерта не отговаряйте на предизвикателен СМС, а си сипете чаша вино и си легнете рано.

Скорпион

С чиста съвест може да експлоатирате околните. Работата е там, че те ще бъдат щастливи да ви бъдат от полза. Лошото е, че няма да може да се "подпишете" под всички постижения, но пък ще си спечелите име на добър лидер.

Стрелец

Опитайте да се отдръпнете назад и да погледнете ситуацията от горе. Ще видите много нови и интересни неща. Дълго време сте били притиснати в собствените в граници, нищо не ви пречи да ги разширите и да си дадете повече свобода.

Козирог

През този ден изборът ще бъде изцяло ваш. Истината е, че просто нямате право на грешка, а ще се двоумите дали да работите или да мързелувате. Каквото и да изберете резултатът ще е дълготраен.

Водолей

Ще разберете, че освен желание понякога ни е нужен и повече кураж, вяра, лудост, изобщо един вълшебен коктейл от несъвместими с реалността умения, които да направят успеха ви реален!

Риби

През днешния ден не си позволявайте прекалено много отдалечаване от реалността. Ще имате реална работа за вършене. Наблегнете на работата си и е много възможно да постигнете големи успехи.

Източник: actualno.com


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
1124
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...