понеделник, 16 Юли 2018 19:30 ч.

Неочакван подарък за 4 зодии, останалите печелят през 2018-а

28.12.2017   |   06:10
Прочетена: 10697   |
Коментари: 0
Неочакван подарък за 4 зодии, останалите печелят през 2018-а

 

Овен

През този ден половинката ви ще очаква повече от вас. Това ще е напълно разбираемо, ако през последните дни на него или нея се е паднала по-голямата част от домакинската работа. Ще трябва да се реванширате.

Телец

Събитията от днешния ден може да ви накарат да промените мнението си. Затова през първата част от деня не изказвайте прекалено крайно мнение.

Близнаци

Това е ден, в който може да ви се случи щастие в любовта, особено ако се самостоятелен и сърцето ви е свободно. Оглеждайте се внимателно.

 Рак

През този ден, а и не само, не споделяйте проблемите, които съществуват между вас и любимия ви човек. В един момент информацията, която дадете може да се обърне срещу вас.

Лъв

През този ден може да предизвикате ревността на половинката ви. Не прекалявайте с предизвикателното държане. На самите вас също не би било приятно.

Дева

Денят е подходящ за признания в любов, нови чувства, емоционални открития. Не се страхувайте да бъдете себе си.

Везни

През този ден половинката ви може да прояви повишена чувствителност, празниците ни разчувстват – няма как. Проявете търпение и разбиране.

Скорпион

Всичко, което се случи днес, ще е за добро. Кризите във връзките не са нещо непоправимо – напротив, често дори водят до положителна промяна във взаимоотношенията.

Стрелец

Днес може да получите подарък, който не ви харесва. Опитайте се да не ви проличи и в никакъв случай не изказвайте мнението си. Важното е, че е направено усилие да ви се избере нещо.

Козирог

През този ден половинката ви ще е в доста палаво настроение. Не бързайте да се възмущавате. Някои от идеите може да ви заинтригуват сериозно.

Водолей

Опитайте се да избягате от определенията и рамките. Това, което се случва с вас е уникално и няма нужда да му се слага етикет. Изживейте емоцията си такава, каквато е.

 Риби

Самочувствието ви днес може да ви подведе. Не се захласвайте по преходни успехи. Най-важното постижение са качествените отношения с качествените хора.

 

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
5901
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...