вторник, 18 Февруари 2020 16:08 ч.

Общинарите в Стамболийски приемат на чист въздух

17.09.2017   |   16:54
Прочетена: 899   |
Коментари: 0
Общинарите в Стамболийски приемат на чист въздух

 

Откритата приемна на площад „Търговска” в Стамболийски отново ще заработи. На мястото миналата година общината постави маса и столове за кмета и гражданите. Така бе създадена импровизирана приемна, на която кметът се среща с жители на града и общината. На нея те могат да споделят с него всичко, което ги тревожи, както и да дадат предложение за разрешаване на някои проблеми в населените им места.

Тази година обаче в тези приемни няма да участва само кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев, а ще бъдат и председателят на Общинския съвет, и зам.-кметовете, и секретарят на Общината, и началниците на отделите, защото има много въпроси на гражданите, които се отнасят до техните ресори и секторите, които ръководят.

„Вместо хората да идват в приемните ни дни, ние ще отидем при тях, за да имат възможност да зададат своите въпроси не само към кмета на общината, но и към всеки един от ресорните ръководители. Приемната ще заработи, като няма да има фиксирани дни и часове, а когато сутрин между 10 и 10.30 часа на площада се събират повече хора, ние ще използваме това време, за да се срещаме с гражданите. Смятам, че този начин на комуникация ще е добър и полезен за всички”, сподели кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев във Фейсбука си.

Общинарите в Стамболийски приемат на чист въздух

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...