петък, 18 Януари 2019 22:53 ч.

Обявяват шестия конкурс "Народните будители и Аз"

09.11.2015   |   08:50
Прочетена: 516   |
Коментари: 0
Обявяват шестия конкурс "Народните будители и Аз"

Тържествен старт на шестото издание на проекта "Народните будители и Аз" ще бъде даден тази вечер от 19 часа в хотел "Тримонциум". На събитието ще присъстват вицепрезидентът на Република България и национален патрон на инициативата Маргарита Попова, зам.-председателят на 43-ото Народно събрание доц. Янаки Стоилов, зам.-министърът на образованието Ваня Кастрева и Янка Такева - председател на Съюза на българските учители. 

Участие ще вземат също и Васил Василев, председател на общобългарския комитет „Васил Левски“ и Боян Ботьов - председател на общонародна фондация „Христо Ботьов“, областните управители на Пловдив и Пазарджик, депутати, кметове, ректори на ВУЗ, директори на училища, ученици, общественици и граждани. 

На празничната среща в присъствието на журито акад. Константин Косев, акад. Васил Гюзелев и проф. Надежда Драгова ще бъдат отчетени и резултатите от петото издание на проекта „Народните будители и Аз“ за ученически  паралелки от 5. до 11. клас. Ще бъдат наградени 120 училища.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...