понеделник, 23 Септември 2019 10:54 ч.

Огромна мистерия около погребението на Кети Кюхова

18.01.2018   |   08:50
Прочетена: 2377   |
Коментари: 0
Огромна мистерия около погребението на Кети Кюхова

Тотална мистерия витае около погребението на Кети Кюхова. Никой от местните жителите няма ни вест, ни кост за това къде е гробът й и дали въобще е погребана. Това пише Блиц, позовавайки се на местни жители. Екипът ни разпита огромен брой жители на Курило, Нови Искър и Луково.

Всички знаят, че Нанси е погребана в село Безден и че Неделчо Юнаков и синът му Георги са погребани в Малашевци. Къде обаче е гробът на Кети Кюхова, абсолютно никой няма представа. Малък брой от местните само предполагат, че, ако въобще е погребана, то би трябвало да е в град Своге, тъй като починалата попринцип е от там.

Припомняме, че 56-годишният Росен Ангелов бе обявен за издирване, след като стана ясно, че той е основният заподозрян за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър. При касапницата загинаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

Мъртвото тяло на Росен бе открито в гората край Нови Искър. Според полицията Ангелов се е самоубил с куршум в главата в една изоставена вила, близо до първоначалната му бърлога.

 


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...