неделя, 21 Януари 2018 12:52 ч.

Определиха терена за МВР участък в квартал „Лозница“

17.07.2017   |   14:13
Прочетена: 565   |
Коментари: 0
Определиха терена за МВР участък в квартал „Лозница“

Определен е терен, на който ще бъде изградена и открита приемна на МВР-Асеновград в ромския квартал „Лозница“ в града. Мястото е общинска собственост. Това съобщи директорът на Областната дирекция на МВР - Пловдив старши комисар Атанас Илков, цитиран от „Фокус“.

Община Асеновград ще предостави свой имот за изграждането на приемната. Кметът на Асеновград Емил Караиванов е поел ангажимент от петък да организира работата по разчистването на терена.

„От утре вече ще имаме яснота точно на каква конструкция да се спрем. Стремим се всичко да се случи в срок“, коментира Илков. Той очаква най-късно до месец да има видими резултати от работата в махалата. Илков подчерта, че служителите под пагон и тази седмица ще продължат с интензивните проверки по гражданската регистрация на жителите в квартала, като увери, че се вземат съответните мерки, ако се установят липсващи такива или заявени извън законовия ред.


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
749
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...