неделя, 22 Юли 2018 13:58 ч.

Откриха в кладенец тялото на изчезналата Кети от Нови Искър

03.01.2018   |   13:20
Прочетена: 3835   |
Коментари: 0
Откриха в кладенец тялото на изчезналата Кети от Нови Искър

44-годишната Кети Кюхова е намерена убита и хвърлена в кладенец, дълбок два метра. Кладенецът се намира на метри от мястото, където беше открит джипът на семейството.

Не се знае дали Кюхова е простреляна. С това жертвите на жестокото убийство в Нови Искър стават 6, съобщи Нова тв. Във вторник в дома на семейството бяха открити телата на мъжа на Кети Кюхова - Неделчо Юнаков, на неговия син Георги (20 г.), на дъщерята на Кюхова - Нанси (16 г.), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

Цяла нощ разследващите правиха огледи на къщата, в която бяха открити телата на петимата застреляни. А Кети Кюхова беше обявена за издирване.

Тази сутрин стана ясно, че е намерен джипът на семейството. Стъклото до шофьорското място е счупено, на негово място има найлон. В близост до автомобила журналисти намериха тефтерче, в което са написани задължения – сметки за ток, към мобилни оператори. Не е ясно на кого е това тефтерче. В него обаче е споменато и името на Неделчо.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
5943
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...