четвъртък, 22 Февруари 2018 14:24 ч.

Пенсионират Стоян Алексиев заради ОНЕЗИ снимки

09.09.2017   |   08:10
Прочетена: 3304   |
Коментари: 0
Пенсионират Стоян Алексиев заради ОНЕЗИ снимки

Актьорът Стоян Алексиев е получил предизвестие за пенсиониране от директора на Народния театър. Това разкри самият той пред телевизия БИТ. Причина за прекратяване на трудовите отношения са неприличните пози, в които беше заснет от папараци на Пик с 40 години по-младо момиче.

"Преди един месец получих предизвестие от директора на Народния театър, че прекратява трудово-правните отношения с мен. Пенсионира ме. Не знам дали има връзка със снимките, но директорът сподели, че ще ме накаже за тази моя волност", коментира актьорът.

"След това той си отмени заповедта. Оставям си в Народния театър, имам 9 пиеси, в които играя, но аз искам да остана в отбора", обясни Стоян Алексиев.

"С Ивана Бобойчева сме много добри приятели, много скъпи приятели. Всичко това беше една игра, една любовна закачка. Ние сме актьори", обясни професор Генадиев от "Откраднат живот" в опит да замаже ситуацията

"Беше пусто пред Народния театър, когато решихме да направим тази игра. Представяхме си, че ни наблюдават. Казвахме си какво да направим, играехме", каза още той.

"Ивана е разбита. Утешавам я. Не очаквахме такова развитие", довери актьорът и допълни: "Съпругата ми чете във Фейсбук отвратителни неща за мен. Сигурно и аз съм допуснал грешка. Ивана обаче не е, тя е толкова млада и чиста."

Стоян Алексиев коментира и твърденията, че синовете му са се отрекли от него заради срамните снимки. Актьорът дори се разплака и категорично заяви, че това е лъжа. "Ние цяло лято сме заедно.", отсече професор Генадиев от "Откраднат живот". /Марица.бг

Пенсионират Стоян Алексиев заради ОНЕЗИ снимки
Пенсионират Стоян Алексиев заради ОНЕЗИ снимки
<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4012
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...