неделя, 25 Февруари 2018 17:39 ч.

Пет зодии чакат любовни авантюри през март

22.02.2017   |   21:55
Прочетена: 1263   |
Коментари: 0
Пет зодии чакат любовни авантюри през март

Идващият месец март ще бъде напрегнат. Ще бъде свързан с изборите. Като цяло месецът ще бъде слънчев, няма да се случи нищо лошо нито на известни, нито на неизвестни хора, прогнозира Мария Асенова пред в. „Астро Телеграф“.

Слънцето е в квадрат със Сатурн. Това е време за привеждане на живота в съответствие с обкръжението и заобикалящите ни условия. Усилията и изискванията на човека ще се проверяват жестоко и оценяват от колеги, приятели и съперници.

Това значи, че много внимателно трябва да се държат политическите хора с народа, защото ще бъдат гледани през призма.

Висшестоящите с пристрастие ще оценяват значимостта ни и тази на лидерите, които ще управляват държавата ни, защото идва един край на грешките. Добре е в този момент да не се извършват промени. Ще има здравословни проблеми.

Слънцето носи здраве, но когато е в квадратура, създава здравословни проблеми, свързани с напрежение и отслабване на организма.

Това е нещото, на което трябва да се обърне повече внимание.

Има един много сложен аспект. Уран в опозиция с Юпитер, неочаквани обрати свързани с властимащите и закона. Най-хубавото от всичко е, че няма да има някакви сътресения и дупки, от които да се пазим.

Най-облагодетелствани през март ще бъдат Везни, Рак, Дева, Козирог и Стрелец, Лъв и Телец. Луната тригон с Нептун е благоприятен аспект за творчество, там където се изисква въображение и процъфтяване.

Там ще има здраве, щастие, хармония и активиране на ума. Това ще бъде един добър аспект за тези, които пишат.
Ще има доста сериозни обрати по време на политическите избори, това е напрежението за месец март. Нещата започват да протичат благоприятно за всеки.

Девата ще бъде най-влюбената зодия през месец Март. Стрелецът ще се влюбва и разлюбва много бързо, защото той е любовчия по природа. Годината ще бъде много добра.

Ще блестим там, където искаме да блеснем – някои в сферата на работата, други в личния живот, бизнеса и т.н. /Марица.бг

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4066
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...