петък, 28 Февруари 2020 22:29 ч.

Пет предимства на семейните ласки

01.01.2018   |   03:10
Прочетена: 537   |
Коментари: 0
 Пет предимства на семейните ласки

Мнозина смятат, че с годините сексът в двойката става скучен и еднообразен. Продължителните отношения обаче си имат своите плюсове и удоволствието, което изпитвате, може да е двойно по-голямо, отколкото в началото на връзката ви. Ето пет преимущества, на които ще се радвате.

Познавате телата си  

Добрият секс се формира с годините, както и вашите знания за ерогенните точки на любимия човек, степента му на възбуда и еротичните му биоритми. Наложи ли се да смените партньора, ще трябва отново да изучавате всичко това.

Експериментирате

Обикновено след дългогодишна връзка до такава степен се доверявате на човека до себе си, че сте готови да пробвате с него разнообразни безумства. Това ви позволява едновременно да вкарате нова и оригинална нотка в сексуалния живот и да се сближите емоционално.

Практикувате бърз секс 

В даден момент със сигурност ви се иска секс без особени прелюдии и ласки. Точно в тази ситуация в помощ на хората, които живеят дълго заедно, се притичва онова петминутно удоволствие, за което занимаващите се няма да получат дори най-малко угризение на съвестта.

Помните се и в по-добра форма 

С времето организмът ни се променя, кожата ни става по-малко еластична, появяват се излишни килограми. Човешкият мозък обаче е устроен така, че ако в течение на много години ежедневно виждаме до себе си любимия човек, той ще ни се струва същият като отпреди време. Което е неоспорим плюс в секса.

Откривате смисъла на истинската близост

Когато сексът в двойката е основан на дълга любов и емоционална близост, всеки от партньорите получава все по-голямо физическо удоволствие от него. А удовлетворението, че се намирате до вашия човек, е огромно.


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...