неделя, 19 Януари 2020 05:01 ч.

Пилот предложи брак на стюардеса в небето

03.01.2018   |   14:51
Прочетена: 879   |
Коментари: 0
Пилот предложи брак на стюардеса в небето

На 23 декември стюардесата Лорън Гибс обслужва много специален полет. Тя е на борда заедно с пилота и нейн приятел Джон Емерсън. Двойката е летяла заедно и преди, но никога на тяхна годишнина, каквато е датата 23 декември, съобщава The Independent, цитиран от профит.бг.

Гибс определено е изненадана, когато преди полета, докато съобщава данни, като надморска височина и времетраене, Емерсън я моли да се омъжи за него. „Това е специален ден за Лорън и мен. Това е нашата годишнина, а тя е една от нашите най-добри стюардеси. Искам този ден да бъде запомнен до края на нашия живот. Искам да прекарам остатъка от живота си с нея”, казва Емерсън по уредбата.

Разбира се, Гибс приема предложението, като посочва на стената си във Facebook, че това е „най-лесният отговор в живота й”. Цялото събитие е заснето от помощник-пилота и пуснато впоследствие в интернет.

Гибс казва, че е хваната неподготвена, защото Джон е наистина тих човек, много срамежлива личност, така че не е очаквала да й предложи брак пред пасажерите.

Пилот предложи брак на стюардеса в небето

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...