понеделник, 19 Февруари 2018 05:52 ч.

Пиян българин приземи самолет на Ryanair

17.05.2017   |   18:56
Прочетена: 1257   |
Коментари: 0
Пиян българин приземи самолет на Ryanair

Самолет на авиокомпания Ryanair беше принуден да кацне извънредно в Линц (Австрия) заради буйстващ на борда българин. Полетът е бил от София до Лондон. След около час престой самолетът продължил, съобщава ORF, цитиран от "Труд".

Още преди излитането в София българинът бил пиян и започнал да се държи агресивно. При разпита си в полицията в сряда 46-годишният българин разказал, че бил безработен. Летял за Лондон, защото "искал да се поразходи". Но още на летището в София си купил бутилка узо, която изпил.

Алкохолът явно не му се отразил добре. По време на полета между българина и други пътници възникнал скандал. Той започнал да се държи агресивно и да буйства. На всичко отгоре на ръката му се отворила стара рана, която кървяла толкова силно, че оцапала дрехите на членове на екипажа и на някои пътници.

На летището в Линц полицейски екипи очаквали кацането на самолета с буйстващия българин. Той не оказал никаква съпротива, когато го свалили. Раната му на ръката била обработена в местна клиника.

Българинът, чието име не се споменава, ще бъде обвинен в застрашаване на сигурността по време на полет. /Марица.бг

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
3954
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...