неделя, 19 Януари 2020 20:46 ч.

Плашат със смърт шофьора, прегазил дете в Първенец

21.12.2017   |   09:14
Прочетена: 1075   |
Коментари: 0
Плашат със смърт шофьора, прегазил дете в Първенец

Протест и блокиране на улицата в Първенец, на която в сряда беше убито 11-годишно дете. Близките му настояват за доживотен затвор за шофьора. „Искаме присъда”, настояват събралите се тази сутрин на мястото на трагедията.

Инцидентът стана вчера сутринта, когато детето отивало на училище, придружавано от майка си. Марица.бг съобщи първа за трагедията. Докато вървели по тротоара, били връхлетени от джип. Малката Ангелина е починала на място, а майка й е пострадала. „Със счупен нос съм”, потвърди майката пред Нова телевизия.

Гневните родители настояват за доживотен затвор и заплашват, че ако не бъде произнесена тази присъда, те ще се саморазправят. Искам да гние до живот! Ако излезе, ще го убия! Къщата му ще запаля! Това заяви през сълзи побеснелият от мъка баща на прегазената 11-годишна Ангелинка.  Те обвиняват шофьора, че това не е първата му катастрофа, но всеки път се измъквал. Твърдят, че и друг път е удрял с колата си дете.  От полицията обаче твърдят, че 56-годишният шофьор има само 2 фиша и никакви други нарушения досега.

 


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...