петък, 28 Февруари 2020 23:47 ч.

Пловдивчанка грабна Оскар в козметиката

18.12.2017   |   20:01
Прочетена: 4573   |
Коментари: 0
Пловдивчанка грабна Оскар в козметиката
Снимка: Йоана Вълчанова (вляво) с Цветелина Маймарова и Мис Уелс 2016

Собственичката на център за красота в Пловдив - Йоана Вълчанова, грабна Оскар в първия по рода си национален конкурс Beauty Oscar Aphrodite 2017 (Бюти Оскар Афродита). Призът е в категория „Нови технологии с видими ефекти”. Г-жа Вълчанова отвя конкуренцията между десетки топ козметични центрове от цялата страна. 

Конкурсът се организира от Цветелина Маймарова, известна като козметичната кралица в България.

В надпреварата бяха допуснати  само тези центрове, които  отговарят на стриктните европейски стандарти за предоставяне на услуги за красота, в няколко категории: "Нека Върнем времето назад", "Нека да останем Млади", "Холистични и СПА терапии", както и "Нови технологии с видими ефекти".

Идеята на Beauty Oscar Aphrodite е да се популяризира високото ниво и прилаганите световни методи от водещи в България центрове, козметични и дерматокозметични студия и компании. Почетен председател на журито бе лорд Евгени Минчев.

Връчването на Оскарите бе част от церемонията по награждаване на бизнес дама за 2017 г., а призовете връчи Мис Уелс 2016 Ана Бърдзи. 

Щастлива съм от наградата.  Вярна на любовта към красотата на хората, безотказно ден след ден я сътворявам, а тя ме вдъхновява, каза г-жа Вълчанова.

 

 


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...