петък, 18 Януари 2019 02:22 ч.

Пловдивчанка камикадзе в смразяваща разходка по бул. "Източен"

22.05.2017   |   19:57
Прочетена: 837   |
Коментари: 0
Пловдивчанка, заснета в смразяваща кръвта разходка по трилентовия бул. "Източен" в Пловдив, събра хейтърски коментари в социалната мрежа. Шофьорът, които е снимал част от похода на жената към обозначената със знаци и светофарна уредба пешеходна пътека, е започнал рязък спор в една от пловдивските групи. Неговата теза е, че ако някой пешеходец си позволява да рискува живота си, минавайки по средата на пътното платно, то никой шофьор не може да бъде обвинен при евентуален инцидент. Спорът се изостря в коментарите, където има хора, които защитават жената и казват, че "тя просто се опитва да пресече". Други питат "ако това е един огромен камък, пак ли трябва да го блъснеш?" Никакви разумни обяснения и цитиране на закони не могат да оборят емоционалните доводи на защитниците. 

"защото на ненормалници не би трябвало да им дават книжка, докато всеки може да стане пешеходец

защото шофьорите нямат право да карат пили, докато пияниците имат право да се разхождат

защото в колата си обезопасен с въздушни възглавници и няколко тона ламарина, докато пешеходецът с няколко милиметра кожа", обяснява един от потребителите. 

В отговор, друг коментира:

"Момци, явно не сте наясно че лелчето се разхожда по платното за движение. Не знам вие как наричате човек, който извървя 200 м по булеварда при наличието на широк 2,5м тротoар. Не знам колко ще сте отворени, ако я блъснете тая и ви вкарат в затвора, ама сипвайте ми боли ме к**а. Просто ми писна отговорността да е еднострана."

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Моля, спазвайте добрия тон.
Коментари (0)
напиши коментар
Код за сигурност:
Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...