вторник, 20 Март 2018 02:32 ч.

Подпалиха катафалката на погребална агенция в Сопот

20.02.2017   |   15:07
Прочетена: 2784   |
Коментари: 0
Подпалиха катафалката на погребална агенция в Сопот

Автомобил " Мерцедес" на погребална агенция " Свети Архангел Михаил"  бе запален тази нощ около 2, 05 часа.  Инцидентът е станал в центъра на Сопот на ул."Иван Вазов" зад жилищния блок на собственичката Ваня Бодурова. Колата е с английска регистрация и е катафалка. Била е запалена с парцал,  напоен в запалителна течност.  Парчето плат е било хвърлено върху чистачките на предното стъкло, след което цялата кола  избухнала в пламъци.

Собственичката чула първо лай на кучета, след това видяла пожара.  Преди да дойдат пожарникарите пристигнала полицейска патрулка.

Ваня Бодурова предполага,  че пожарът е дело на конкуренция. В предишни години нейни автомобили също са били повреждани, драскано е по повърхността на колите и са рязани гуми.

На територията на двете общини Карлово и Сопот погребални услуги извършват общо три частни фирми и Обредният дом в Карлово. Ваня Бодурова е на пазара от 2007 година.

Щетите са за 12 хиляди, автомобилът не е застрахован.  "За нас това е тежък удар ", каза собственичката. " Въпреки това ние оставаме на пазара и няма да затворим", обясни тях.

Агенцията има и друг автомобил, с който извършва същата дейност.

Подпалиха катафалката на погребална агенция в Сопот
Подпалиха катафалката на погребална агенция в Сопот
<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4389
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...