събота, 20 Януари 2018 10:58 ч.

Подпалиха катафалка на частна агенция в Сопот

21.02.2017   |   11:15
Прочетена: 674   |
Коментари: 0
Подпалиха катафалка на частна агенция в Сопот

Автомобил на погребална агенция "Свети Архангел Михаил" в Сопот бе опожарен в понеделник през нощта. Огънят лумнал в 2.05 часа и за минути от колата останали само ламарините. Щетата е за 12 000 лева. Колата не е била застрахована.

Мерцедесът-катафалка е бил паркиран в центъра на Сопот на улица "Иван Вазов" зад жилищния блок, в който живее собственичката Ваня Бодурова. Минути преди колата да избухне в пламъци, жената чула лай на кучета,  а след това и пращенето на огъня. Видях пламъците от прозореца, каза Бодурова. 

Първо на място пристигнала полицейската патрулка, след това и пожарната. Най-вероятно опожаряването на автомобила е дело на конкуренция, предполага Ваня Бодурова. Миналата нощ върху предното стъкло на катафалката, близо до чистачките на колата, е бил хвърлен напоен в бензин и запален парцал. Пламъците за минути обгърнали катафалката.

И друг път се е случвало да има посегателства върху мои автомобили, заяви жената. Рязали са гумите, драскали са повърхностите на катафалките, разказа Бодурова пред "Марица". Няма кой друг освен конкурентна фирма да го направи, убедена е собственичката. Тя обясни, че само на няколко метра от катафалката е бил паркиран личния  автомобил.  

Ваня Бодурова е категорична, че независимо от посегателството тя ще остане на пазара и ще продължава да извършва дейността си. Работя от 2007 година и ще продължа да го правя, заяви жената. Фирмата има още един автомобил за погребения.

В Карловска и Сопотска община погребални услуги осъществяват три частни фирми, една от които е потърпевшата "Свети Архангел Михаил", както и обредният дом в Карлово./Марица.бг


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
540
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...