събота, 21 Юли 2018 01:19 ч.

Познахте ли коя е тази певица

12.01.2018   |   21:55
Прочетена: 1463   |
Коментари: 0
Познахте ли коя е тази певица

Тя си е била такава и като малка. Лидер в класа, лидер в училищния вестник, където често публикували нейни есета, което само по себе си говори за същността на певицата Теди Александрова. Освен, че е била любознателна в даскалото, тя е била и най-добрата в местния клуб по спортни танци (латиноамерикански). Цели 3 години от детството си актуалната към днешна дата певица е посветила на тях.

Изпълнителката се е занимавала с музика в тийнейджърските си години макар и непрофесионално. Едва на 14-годишна възраст Теди решава да започне да пее в кварталния бенд, съставен от деца, които били приблизително на нейната възраст тогава - през 2004-та година в родния Лом. И така, макар на шега и съвсем аматьорската, впоследствие се оказва, че точно този период, в който Теди учи всякакъв стил музика в бандата, в днешно време изиграва много благоприятна роля в професионалния й път в музиката, защото рутината, която тя придобива там, днес я прави една от певиците, които не се страхуват да пеят на живо. През 2009-а година настъпва очаквания и мечтан момент за Теди – тя се явява на кастинга на „Пайнер“ в Монтана и го печели.

Година по-късно стартира кариерата си. Хитовете в репертоара на Теди са много, а феновете й стават все повече, предаде хотарена.

Познахте ли коя е тази певица
<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
5932
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...