понеделник, 23 Септември 2019 11:01 ч.

Прекрасна сряда за три зодии, късметът е с тях

17.01.2018   |   06:10
Прочетена: 12824   |
Коментари: 0
Прекрасна сряда за три зодии, късметът е с тях

Овен

Тази сряда укротете агресивните импулси у себе си. Всички имат проблеми и понякога им е трудно. Ако не се чувствате добре останете у дома. Канализирайте енергията си в разчистване или разместване мебели и вещи в дома или офиса ви.

Телец

През този ден най-добре оставете настрана физическата и заложете на духовната сила. Само така победата ви ще бъде гарантирана. Следобяд намерете време да прекарате 1-2 часа на открито.

Близнаци

През този ден ще затвърдите позициите си в служебно отношение благодарение на нестандартен и смел подход.Далновидността ви е похвална. Ако спазвате тази линия на поведение скоро може да очаквате повишение.

Рак

Тази сряда ще съумеете да сте дипломатични, затова денят е подходящ за преговори и договаряне на условия, както в служебен, така и в личен план. Внимавайте с информация за диагноза или рецепта – проверете много внимателно данните.

Лъв

Тази сряда ще бъде белязана от разкриването на тайна, най-вероятно свързана с с ваши роднини. Не бързайте да правите прибързани изводи или пък да влизате в ролята на съдници или арбитри.

Дева

Днес може да разберете, че напразно сте загубили времето си в търсенето на истина, която през цялото време е била пред очите ви. Бъдете търпеливи с половинката ви, той или тя имат нужда от внимателно изслушване.

Везни

Тази сряда може да ви се наложи да направите труден избор. Не бързайте с изводите и не бъдете крайни в мнението си за близък човек. Всеки има своите скрити черти, важното е как ги контролира.

Скорпион

През този ден прекаленият ви оптимизъм може да ви попречи в работата и да нанесете щети върху имиджа си. Ако подхождате добронамерено към нещата ще си спечелите симпатизанти.

Стрелец

Тази сряда не забравяйте, че работата никога не е била по-важна от здравето. Попитай дали не е възможно да изпълнявате някои дейности от дома, така ще бъдете в течение на нещата и ще отпаднат голяма част от напрежението.

Козирог

През този ден се отърсете от тревожността. В противен случай отрицателните емоции може да ви докарат физическо неразположение. Дишайте дълбоко и се опитайте да мислите положително, за да не навредите на здравето си.

Водолей

През този ден ще можете да контактувате с хората интуитивно, като ги вдъхновявате да ви симпатизират. Ваш познат или приятел ще ви даде информация, която е възможно да ви бъде полезна в работата. Не се колебайте да я използвате.

Риби

Тази сряда е добър ден за водене на преговори. Ако ви притискат да подпишете нещо спешно поискайте документите, за да имате време да ги разгледате подробно насаме.

Източник: actualno.com


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...