понеделник, 14 Октомври 2019 14:52 ч.

Продават кафе машина на цената на мерцедес втора ръка

15.01.2018   |   07:44
Прочетена: 1760   |
Коментари: 0
Продават кафе машина на цената на мерцедес втора ръка

Кафе машина от италианска марка се продава на “промоция” за 3300 лв. в пловдивски магазин за техника. Макар за някои хора да е немислимо да отделят четирицифрена сума за кафе машина, вместо за кола втора ръка, други си позволяват да пренесат италианската атмoсфера в домовете си.
Противно на очакванията, скъпата техника не се закупува само като професионално оборудване. Доста пловдивчани взимат уреда, за да се глезят у дома, твърдят търговците.

Въпреки че една ръчна кафе машина от висок клас може да се намери за далеч по-ниска цена, според някои клиенти качеството и функциите и оправдават сумата, коментира служител от специализирания щанд в маркета.

Оказва се, че уредът е малък робот, които улеснява изцяло направата на сутрешното кафе. С натискането на един бутон може да се насладите на вкуса на стандартно еспресо или разточително дълго от току-що смляно кафе, както и на капучино или лате с много млечна пяна. Цената на кафе машината скача и заради специалните функции, който притежава. Тя може да регулира интензитета на кафето, топлината на млякото и големината на напитката, също само един бутон.

Колкото и приказно да звучи всичко това, съобразено със средните доходи на пловдивските граждани, една такава покупка не е рентабилна за всеки, допълва служителя от магазина за техника. /Марица.бг


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...