петък, 19 Юли 2019 14:16 ч.

Проф. д-р Запрян Козлуджов получи престижно отличие

16.11.2015   |   14:01
Прочетена: 625   |
Коментари: 0
 Проф. д-р Запрян Козлуджов получи престижно отличие
Снимка: Ректорът на Пловдивския университет

Престижно отличие получи ректорът на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Проф. д-р Запрян Козлуджов бе награден с почетен знак "За дружба и сътрудничество" за значителния си принос в развитието на руско-българското хуманитарно сътрудничество.

Наградата му бе връчена от ръководителя на „Россострудничество“ Любов Глебова по случай 40-годишнината на Руския културно-информационен център в България.

Проф. Козлуджов благодари за признанието и изказа надеждите си сътрудничеството между Пловдивския университет и Руския център да бъде все така ползотворно.

На церемонията проф. д-р Запрян Козлуджов бе награден заедно с първия български космонавт Георги Иванов, министъра на образованието и науката - Тодор Танев, заместник-министъра на образованието и науката - Ваня Кастрева, доскорошния градоначалник на Сливен – ген. Кольо Милев и представители на Община София, които получиха наградата от името на кмета – г-жа Йорданка Фандъкова.


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...