събота, 21 Юли 2018 01:23 ч.

Радост Драганова се стопи по празниците

12.01.2018   |   20:48
Прочетена: 1147   |
Коментари: 0
Радост Драганова се стопи по празниците

В дните от годината, когато повечето хора се отдават на мързел и храна, водещата на „Мармалад” е свалила 5 кг от осанката си. Обичайното тегло на брюнетката беше 53-54 кг, но в момента е заковала кантара на 49 кг., писа „Таблоид“.

Драганова никога не е трупала излишни килограми, но сега буквално е станала като вейка. Тя признава, че не спазва често диети, но внимава какво хапва. Радост е противник на мазнините и пържените храни и напълно ги е изключила от менюто си. Желязното правило за пиене на много вода е в сила и при нея. Най-много внимание на храната е обръщала по време на бременността. Никога не съм внимавала какво ям, с изключение на тези девет месеца. Режимът, който спазвах беше много строг и храната беше балансирана така, че да бъде изключително богата на протеини, сподели Радост преди време.

Сега покрай празниците красавицата, позната на зрителите като дългогодишна водеща на предаването за мода „Огледала”, а сега на новото „Мармалад” не си позволявала изкушения и наблягала единствено на постните сарми, ядки и плодове.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
5932
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...