неделя, 25 Февруари 2018 17:40 ч.

Седмичен любовен хороскоп – вижте дали сте сред щастливците

19.02.2017   |   17:57
Прочетена: 2056   |
Коментари: 0
Седмичен любовен хороскоп – вижте дали сте сред щастливците

Разногласия в любовните отношения очакват почти всички зодии през следващата седмица. Много е важно да премисляте действията и думите си, за да не съжалявате по-късно. Ето какво ви предстои на любовния фронт – зодия по зодия.

Овен

За Овните предстои динамична седмица, в която няма да липсват разногласия с половинката. Опитайте се да разделите личния живот от професионалните си задължения. Проблемите в работата ще се пренесат и във взаимоотношенията с любимия човек. Помислете дали си струва да си изкарвате негодуванието върху партньора.

Телец

Възможно е край вас да има известен хаос, но за щастие това няма да се отрази на връзката ви. Заедно с любимия човек ще успеете да поддържате добра комуникация. Всъщност той или тя ще бъдат вашето спасение в онези моменти, в които се усещате загубени, объркани. В края на седмицата отделете повече време само за вас двамата.

Близнаци

Голяма част от Близнаците ще искат да направят промени по отношение на кариерата си. Новото начало е свързано с изпитания, понякога трудности. Макар да виждате промяната като нещо сложно, партньорът ви ще е този, който ще ви напомни колко силно сте искали тази ваша мечта да се сбъдне. Въпреки че сега мислите повече за работа, отделете време и за романтика.

Рак

През тази седмица голяма част от обвързаните Раци ще се чувстват така, сякаш половинката им е най-голямата им пречка за постигането на успех в кариерата в този момент. От решаващо значение е да преодолеете разногласията, запазвайки добрия тон. В противен случай, ако неразбирателството помежду ви продължи, това може да доведе до край на връзката ви.

Лъв

Комуникацията с партньора ви тази седмица ще е забележителна. Меркурий остава във вашия сектор на връзката до събота и ще се свърже благоприятно с няколко планети между понеделник и четвъртък. Заедно с любимия човек ще трябва да вземете жизненоважно решение. Най-хубавото е, че ще разчитате един на друг. Предстои ви една интересна и приятна седмица.

Дева

Ако скоро сте срещнали някого, ще искате той или тя да разкрие пред вас повече интимни подробности. Но за отсрещната страна е все още рано, неудобно ѝ е да се разкрие напълно. Уважавайте желанията на любимия човек и бъдете търпеливи. Ако се намирате в сериозна връзка, с любимия човек ще искате да поставите ново начало в живота си. Мечтайте смело!

 Везни

Нестабилност и влошаване на взаимоотношенията ще бъдат основна част от любовния ви живот през тази седмица. Марс се движи през вашия сектор на връзката и е причина с любимия човек да не се разбирате особено добре. Това се случва, защото Марс ще бъде в противоречие през тази седмица с други две планети – Плутон и Уран. Затова са възможни гневни изблици, за които ще съжалявате на по-късен етап. Опитайте се да поправите взаимоотношенията с любимия човек преди всичко да е излязло извън контрол.

Скорпион

Тази неделя слънчевото затъмнение ще попадне във вашия сектор на любовта. Това, уважаеми Скорпиони, означава, че ако досега сте били сами в любовта, положителните промени във вашия живот тепърва ще започнат. Възможно е да срещнете някого или вече да сте го намерили. Той или тя ще разкрие много за себе си пред вас, а вие ще останете силно впечатлени.

 Стрелец

Обвързаните Стрелци ще останат разочаровани от любовния си живот. Някаква нестабилност и неоправдаване на очакванията свързани с романтиката ще ви накара да се замислите върху връзката ви. Не забравяйте, че вашето поведение също допринася за събитията, които ви се случват. Бъдете открити пред партньора и не пропускайте комуникацията.

Козирог

Ще усещате някакво вътрешно напрежение, което ще отдели мислите и времето ви от безгрижните романтични лудории с любимия човек. Въпреки това, през цялото време ще имате подкрепата на партньора. Опитайте се поне веднъж да забравите за проблемите и да отделите нужното внимание на любимия човек. Покажете му вашата признателност, направете нещо малко за него, някакъв романтичен жест.

Водолей

Меркурий ще остане във вашия знак до събота, а от понеделник до четвъртък, ще се свърже благосклонно към няколко други планети. В резултат на това, комуникацията с любимия човек ще върви повече от добре. Ако сте необвързани, използвайте това като предимство и си организирайте първа среща с някой, който е привлякъл вниманието ви.

 Риби

Меркурий ще влезе в знака на Риби в събота и ще остане в тази позиция до 13 март. В резултат ще можете по-лесно да изразите желанията си пред половинката. Сега е моментът да планирате ново начало, начинание, в което искате да успеете. Това важи и за любовта.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4066
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...