сряда, 19 Февруари 2020 02:19 ч.

Секси професии: Дамите си падат по готвачи и учители

Пожарникари в униформа изкушават нежните създания
22.10.2017   |   21:00
Прочетена: 431   |
Коментари: 0
Секси професии: Дамите си падат по готвачи и учители

Изненадващо или не, учителската професия е смятана за най-секси и предизвиква особен трепет у жените. Обикновено преподавателските места са заемани от дами, но ако мъж се изправи пред черната дъска, нежният пол започва да въздиша с копнеж. Интелектуалец, зрял и пълен със знания от различни области, този господин не може да не ви очарова.  

Премиерът Бойко Борисов правилно се е ориентирал в избора си на професия, понеже пожарникарите не оставят равнодушни прекрасната половина от човечеството. Същите вълнения обикновено предизвикват и полицейските униформи. Дамите не само ги намират за привлекателни, но покрай тях се превръщат в истински пантери, неспособни да прикриват инстинктите си. Популярността на тези професии, разбира се, се дължи най-вече на рисковете, с които тези мъже се сблъскват ежедневно. А ако добавите и специалните работни костюми, възбудата е гарантирана. 

Всеки вид изкуство въздейства върху женските емоции. Много от представителките на слабия пол са способни да забравят за всичко на света, ако около тях се появи музикант или артист. Все пак той е тънка, страстна и творческа натура или поне така си мислят нежните създания. Освен това жените често си мечтаят да влязат в ролята на муза, което усилва сексуалното желание. 

Храната винаги е била смятана за силен афродизиак. Може би затова мъжете, разбиращи от кулинария, привличат дамите с нестандартната си фантазия и с факта, че професията на готвача обикновено се смята за присъща на прекрасните създания.


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...