неделя, 21 Януари 2018 18:23 ч.

Сексът зависи от кръвната група

Отбележете от коя група е гаджето, за да знаете какво да очаквате
11.02.2017   |   22:10
Прочетена: 4284   |
Коментари: 0
Сексът зависи от кръвната група

От кръвната група зависи не само храната, която ядем, но и апетитът ни. Особено сексуалният. Японците наричат кръвта "бог, живеещ във всеки от нас", а техни учени убедително доказват, че по кръвната група можем да определим как човекът отсреща се държи в леглото.

Сексуалността на мъжете и жените е повлияна от четири вида кръвни групи. Оказва се, че представителите на силния пол притежават четири основни типа темперамент, което ги прави и различни любовници. За жените основният критерий за силата на привличане е сексуалността на мачовците. Съвместимостта с кръвната група на партньора може предварително да разкрие на дамите какво да очакват от новия си партньор. Ето как се държат в леглото хората от различните кръвни групи.

0 -Игри за напреднали

Жените от тази кръвна група са огън в леглото. Надарени са с изключителен усет към любовната игра и я владеят по начин, по който оставя мъжете без дъх. Дават най-доброто от себе си, за да задоволят своя партньор. В никакъв случай обаче не са въртиопашки. Смелите подвизи в спалнята, на които са способни, са предназначени само и единствено за мъжа, когото обичат.

Мъжете от кръвна група 0 са непоправими авантюристи. За разлика от дамите, те обожават да скачат от цвят на цвят. Сексът с една и съща жена бързо им омръзва. Обичат креватните удоволствия и се осведомяват непрекъснато по въпроси, свързани със сексуалния живот. Колекционират порнофилми, снимки и мръснишки вицове. Удоволствието на половинката им обаче не ги вълнува. Те са нарциси и се интересуват от задоволяването на собствените си капризи в секса.

А - Секс по задължение

Дамите от кръвна група А не се отличават с особена фантазия в секса. Дори са леко несръчни по време на любовната игра. Мъжете трябва да положат неимоверни усилия, докато се докопат до леглото им. Често са пасивни и правят секс по задължение.

Мъжете от тази кръвна група са срамежливи и понякога неуверени. Отличават се с харизма и неподправено чувство за хумор. Имат изключителен успех сред жените. Те са нежни, деликатни и внимателни любовници. Не обичат обаче да правят секс без любов, тъй като го смятат за загуба на време. Когато почувстват любовта на половинката си, се превръщат в най-грижовните мъже на света.

В - Любовни авантюри

Жените от кръвна група В често се впускат в любовни авантюри. Не влагат особени чувства в интимната си връзка. Затова и лесно сменят партньорите си. Отличават се със силно развита сексуална фантазия и склонност към хедонизъм. Обичат повече да получават, отколкото да дават.

Мъжете пък гледат на секса единствено като на забавление. Не търсят сериозна връзка в интимните си отношения. Обичат да се хвалят с броя на дамите, които са успели да примамят в леглото си.

  АВ - Таланти в леглото

Жените от тази кръвна група са хиперсексуални. Отличават се със силното си либидо и впечатляващия си сексуален талант. Влюбчиви са и лесно се възбуждат. За тях е достатъчен само един поглед на отсрещния пол, за да се влюбят дълбоко и страстно. Обичат да доставят на партньора си неземно удоволствие, но същото изискват и за себе си.

Мъжете от тази кръвна група не правят нищо, а винаги са в центъра на вниманието, сподиряни от безброй женски въздишки. Те са силно магнетични. Само като ги видят, дамите полудяват. Не си падат особено по мимолетните връзки, поради което са и труднодостъпни.


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
799
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...